Задля безпеки дітей

23.11.2015 13:18

Рятувальники навчали дошкільнят як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів

– Найважливіше завдання рятувальників – збереження життя та здоров’я громадян, – пояснив мету зустрічі із дошкільнятами Анадольського НВК прапорщик служби цивільного захисту ДПРЧ №7 м. Хотин Андрій Кузьменко. – Особливо це актуально нині – у час, коли можливі різноманітні терористичні провокації на території нашої країни. І тому ми намагаємося сформувати у малечі моделі правильної поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій.

Під час зустрічі рятувальники в ігровій формі розповіли дітям правила поведінки в побуті та на вулиці. Основний акцент було зроблено на те, як уникнути нещасних випадків під час використання небезпечних предметів, які щоденно оточують малечу, – це сірники, ножі, побутова хімія тощо. Про це розповіла заступник директора з дошкільної освіти Анадольського НВК Ніна Федьорко.

Окремо приділили увагу правилам безпеки при виявленні предметів, схожих на вибухонебезпечні. Рятувальники наголосили, що усім завжди необхідно бути пильними і при виникненні надзвичайних ситуацій одразу звертатися рятувальників.